dilluns, d’abril 14, 2008

El meu departament de recursos hídrics de Barcelona m'ha passat un link molt interessant: Humor positivo. Una web de un pedagog i un psicòleg que han desenvolupat un poc més la Teoria de El Humor en El trabajo fins a fer-ne una consultoria. (pegau una ullada al seu CV)
Més enllà del punt vista professional dels seus fundadors, que apliquen el sentit del humor per augmentar la productivitat o per aconseguir resultats empresarials positius, el que interessa aquí és el rerafons (avui estic a tope!) del l'assunto (ara ja torn ser jo): No refusar l'humor a la feina. Estam acostumats a que, quant se toca fer feina de veres, o negocis, s'ha d'aparcar el sentit de l'humor. La broma s'ha de guardar per la màquina de café (i a vegades ni aixó). un exemple. Segons la web humorpositivo, hi ha una serie de temors a desterrar:
Com sempre, l'humor s'associa a la inteligència, a la paciència i a una virtut totalment desterrada avui: La empatia .
Si fossim tots un poc més empàtics, dialogants, comunicatius i aplicassim el sentit de l'humor al dia a dia i a la feina (que, al cap i a la fi, és el mateix) els cossos de l'ordre públics no tendríen tanta feina.
Bon dia, bon dilluns i una molt humorística setmana.