dimarts, d’abril 29, 2008


Avui fan anys dues molt bones actrius i un actor dels bons també:

Na Michelle Pfeiffer: idol sexual de finals dels 80 i principis dels 90. Molt guapa a Los Fabulosos Baker Boys, i a mi me va agradar especialment, per sexy amb 40 anys i graciosa, a Un Dia Inolvidable, de partenaire amb en George what else Clooney.

Na Uma Thurman: Molt de moda ara per l'anunci de Coca Cola...no és guapa, guapa.. pero cau bé no? Musa den Tarantinooorrrlll i poca cosa més. (ha fet vertaders rojats... ver Gattaca)

I En Daniel Day Lewis: Rés que dir. Un 10. Rarete pero bon actor.

Avui que va de cine: Heu vist que malement ha acabat n'Al Pacino?... i en Robert de Niro no le va a la zaga. N'Al Pacino fisicament esta fet una braga, l'altre enveeix amb mes dignitat pero fa unes peliculetes que agárrate (como puedas!).
Fins quant li dura el crèdit a un actor/actriu? Quantes pel.lícules cutres ha de fer perque la seva fama comenci a tombar i no es parli més de les primeres Obras Maestras sino de les darreres Infumables? Perquè, si estan forrats, fan películes de medio pelo? Gent que ha fet Padrinos, Taxis Drivers etc. ara fan comèdies autoparódiques o pelis d'acció palomiteres (carn de la mula!). Ara en tornen a fer una junts (Righteous Kill, o algo així). A la darrera que varen fer els seus egos no se podien trobar (Heat), per lo que vàren rodar les escenes on sortíen junts... per separat! Aquesta no sé com haurà anat peró deuen pareixer dos vells a una residència, amb cadira de rodes, i que no passen junts pel passillo per anar a menjar la sopa.

Les millors imatges de decrepitut hollywoodiense, com sempre, a
Fugandbusted.

2 comentaris:

Maribel ha dit...

"ha fet vertaders rojats... ver Gattaca".

Jajaja, pues men sé d'un que és sa seva peli preferida.

Sa pitjor peli den Robert de Niro es "El enviado", de ses darreres que ha fet, quina merda! Nomes te dic que la varen posar a sa "sobremesa" de A3 i era horrorosa.

Simo Llepol ha dit...

Ufff i en té una que se diu Showtime... amb n'Eddie murphy, no te dic rés més!