dijous, d’abril 24, 2008


Alguns li diràn la circunvalació del Port d'Alcudia a Sa Pobla. No ho és. Alguns li diràn la carretera que va per darrera Bellevue. Difícil saber lo que és també aixó. Si mos ficam en política és la carretera que duu el carbó al Murterar (Sa Central de Gesa) amb els camions de na Munar. Per jo és La Ruta de los Elefantes.

És una carretera relativament nova i per la que se pot fer via (en uns 2 minuts la pots fer, o manco) peró on adelantar és practicament impossible. Només serveix per treure els camions de la carretera d'Alcudia a Can Picafort. I si t'agafen elefants de camí l'has cagada. Cada 2,5 minuts en parteix un carregat de carbó del Port d'Alcúdia. És la sort. Si entres devant un podràs fer via, si entres darrera, prepara't per a l'infern de la segona i la tercera marxes...

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Al tanto llepol!!!
Lo bò d'anar darrera aquests camions, és q tens temps de veure es paissatge, de treure es braç per sa finestra i fer collonades amb sa mà, cambiar es cd de musica, pensar, fumar...un munt de coses q si anam a 150km/h no és tan bò de fer.
LLepol trob a faltar un post d'actualitat mallorquina, pexm. un, dos ,tres, responda otra vez...Bitel.

Simo Llepol ha dit...

jajaja bitel.. no estic molt posat amb es tema.. només unhomo amb una biona com se de n'adrian que diu que no podia dir que no a res... curiós.

A meam tio: quant se condueix se condueix, no se mira per sa finestra ni se fuma ni sa canvia Cd's.. estas loco?? vols tenir un accident?? :-P a 150 per hora no te queda mes collons que estar atent.. ah! i com provis de obrir sa finestra quant vas darrera un camió d'aquests preparat a rebre carbo, fum, brutor... etc, etc, etc. Adelanta and feel free!!

Sete Xplosion! ha dit...

3.0 V6 220cv... solucionat el probelma... inclús descapotat es pot gaudir a 150km/h del paissatge.

Simo Llepol ha dit...

puta fantasmaaaaaaaaaaaa!!!!!!