divendres, de març 14, 2008


Una Visa Bussiness Plata. Sabeu lo que és? Jo crec que no n'he vista cap mai d'aprop ni crec que en vegi cap mai. Idó és una tarja de crédit que donen als concejals de l'Ajuntament de Palma perque se gastin els nostres doblers en les seves cosetes.

I després mos preocupa votar Unitat, PP o Psoe pensant en si els nostres governants tendràn més o manco doblers? ... Per lo que fan amb ells.

De quina financianció ens hem de preocupar? Perque no mos donen una Visa d'aquestes a cadascún i ens ho gastam en lo que volem? Com quant les padrines no sabíen que t'havíen de regalar i te donaven doblers i que se compri lo que vulgui!. idó igual, qui els hi ha dit a aquesta gent que volem carreteres, hospitals i escoles? Volem putes, drogues i alcohol... ben igual que ells!

Seguiu el tema que té tela. Per lo vist el pajarín anava molt a Casa Alfredo... No, no és un restaurant de Génova.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Joder...estos politicos q viciosillos q son!!!!
Mem farem un calcul molt simple. 45000€ / 18 mesos = 2500€ al mes per persona, inclou gin tonics, un poc de xirmes per fer trampes, i 4 xupadetes, 4 arreglos de cañeries...
Mem si encara haurem de cambiar la birreria, per casa pepe, o millor perdidas de aceite casa Jose!!!!!!
Au...q tengueu un bon dia...despres mos queixam d'espanya i es mel, escandols politics, el chiki chiki, la pantoja,en nicolas cage ... esteim super entretenguts