dilluns, de febrer 25, 2008


Per si algú tenia algún dubte, Toshiba va confirmar que abandona la carrera per al nou suport digital de reproducció d'imatges: Noticia.

El Blu-ray disc és el campió. Ara comencen a veure's els fruits de la aposta de Sony per Play 3 d'aquest format, aposta arriscada perque encaria molt el producte final pero que ha vlgut la pena. Ja no mos haurem de ficar la Play pes cul.

En Bardem ha guanyat, enhorabona. Algú s'enrecorda dels seus papers a Torrente i a Airbag?. A mi particularment me va agradar molt a Boca a Boca. A més hi ha una escena on se'n fot d'un director americà per aconseguir un paper a Hollywood, amb un curiós anglés. Mirau-la si podeu, ara és més graciosa encara.

El cap de setmana ens ha deixat moltes sensacions; divendres ens vàrem atrevir a guaitar el nas per la noche Palmesana i no ens vanar malament. Hem tornat un poc de poble pero encara feim gràcia.

De futbol no en parlaré. No vull fer sang. Tenguent en compte que la setmana que vé el Madrid pot ser eliminat de la Champions i pot perdre el liderat de la lliga, no vull fer sang. Per ara.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Primer de tot!!!
Dir, q això des blueray se veia venir, ara vorem els espavilats q s'han comprat es reproductor de hd-dvd que el podran possar davora es reproductor de beta, gamegear, Neogeo!!!
Ara jo crec q ja mos passam de qualitats, creis q notarem sa diferencia entre un dvd normal i un blueray? jo crec q no!!!! lo mateix deia de sa play 1!!! ja,ja,ja la consola definitiva, quins grafics, realisme, jugabilitat, s'altre dia hi vaig jugar i me pareixa prehistoric!!!!
Ja va ser un gran bot de qualitat passar de vhs a dvd...quins anys en q llogaves una peli de vhs, i resaves pq es veies mitjanament be, pq no s'enganxas a nes video, per no dir dels empalmes fets de celo q et trobaves a qualque pelicula.
I una cosa no creis q es futur es internet!!!! Nomes falta q augmentin sa velocitat!!! q llogarem una peli x poc dobers i la podrem veure a qualsevol tele, ordenador de sa casa!!! Crec q això ja existeix...es diu streaming, pot ser???
Bé i lo den Bardem me fa rabia que no l'he anada a veure...i supos q sortire a ses estadistiques de pelis premiades q quan s'estrenen no hi va ni cristo...guanyen algo i tothom, tothom, com a menets anam a veurer-la!!!
I lo des futbol...ho deixam per la setmana q ve!!!

Simo Llepol ha dit...

Son uns putes sacadineros.. tos a viure a sa cova!!

Quant tots tenguem Blu ray se treuran (i d'aqui poc, els temps s'escurçen) el discpolla3 ...on hi cabran 100 terabites...i lo fotut es que picam com a beneits!

Maribel ha dit...

Boca a Boca me va agradar molt quan la vaig veure.

A en Bardem se li va oblidar com anava en aquesta película quan va dir "gracias por haberme puesto el peor peinado de la historia", o algo així, perque aquest no se queda curt.

Jo també estic d'acord amb que lo mes senzill es que se pogués mirar pelicules per internet, fora blurays!!! No sé voltros pero jo ja estic cansada de mandos per tot.