dimarts, de gener 29, 2008

Classificar. Mos encanta classificar, encaixonar, distribuïr, opinar, adjudicar... Aixó és així: Aquest és un freak i l'altre un listillo. Aquesta és una puta i l'altra una santa. Després, tot depenent del tipus de persona, i quant el coneixem, som capaços de canviar: ostia tio me pensaves que eres d'una altra manera (no li diràs: Una puta!...pero ahi estamos). N'hi ha que ni així: És un capullo i sempre ho serà.
Dins aquesta voràgine classificatoria (o desclassificatòria... tot depén) m'atrevesc a classificar les persones (ni més ni pus) en dues classes:
Les que parlen en negatiu i les que parlen en positiu. És una classificació un poc cutre peró molt bona d'entendre: La gent té una tendència natural a parlar en negatiu, o sigui, a subratllar les coses i/o les persones que NO els hi agraden. Aixó és una merda, aquest tio me cau fatal... Perqué? El perqué d'aquesta tendència és molt difícil d'explicar, supós que queda millor devant la gent posar a parir que mirar de trobar aspects positius... Mal! Déu esser molt reconfortant trobar coses criticables, peró crec que ho és molt més parlar en positiu.
La gent parlam molt poc del que ens agrada i de la gent que ens cau bé, igual perque ja se dona per entés. Inclús es poden trobar aspectes positius dins un fet/persona/cosa negatives a priori. Pensau en tot el que vos agrada, tot el que vos fa riure o, per exemple, pasau gust de menjar. Pensau en les persones amb les que estau bé i hi estarieu hores i hores riguent i parlant. Pensau en les películes i llibres que vos estimulen. Pensau-ho i compartiu-ho.
Anim a tothom a parlar en positiu, voreu com vos alegra el dia, i sobre tot, no donau el dia als demés amb les vostres neures negatives.

Després de tantes hores darrera una barra vos assegur que també firmarieu un post com aquest.

6 comentaris:

DaN ha dit...

Totalment d'acord. Bon rollu sideral

Unknown ha dit...

Com diria en Van Gaal, siempre negatifo nunca positifo!!!!
Estic d'acord amb en Pep , q no apreciam es moments que mos ho passam bé, anar a sopar, veure una bona peli, estar amb sa gent q t'hi estàs a gust amb ells, una rialla, anar a nedar, d'excursió... Tot això només ho valoram quan no ho podem fer!!!
Aixi que disfruta des moment pq mai seràs tan jove com avui!!!! Dita q mos agafam en catxondeo...però te mes raó q un sant!!!!

Sete Xplosion! ha dit...

Leyendo tu ultimo post y viendolo positivamente, me parece una mierda. Por cierto, ya podriais ir un poco mejor vestidos en la birreria esa dichosa pq pareceis andrajosos y que decir tiene vuestra "gente" que se creen alguien pq se van a beber una cerveza con aroma de salchicha cuando no tienen ni puta idea de lo que es un vaso.

Estoooo, que hoy tenia que haber buen rollo, no?

Saludos Crew! (guiño, guiño!)

Simo Llepol ha dit...

Daaan ostia que es de tu vida??? Besos i abrasos Menorca!

Biel avui serà un d'aquests vespres per recordar i valorar!

Sete pijo cabron lleva't el puta jersey de rugby que ja va olor a chotuno!!

...Besos rei i...guiño, guiño...

DaN ha dit...

Pep! M'he posat inten·né i vuelvo a las andadas!
Intentaré revifar es blog meu que fa pena.
Besos familia! Besos Mallorca!

Simo Llepol ha dit...

Ok Dan...estam en contacte.. Besos i abrasos