dilluns, d’octubre 08, 2007

Aquests titulars són els que m'agraden a mí...

Un mes de resaca tras beber 35 litros de cerveza en sólo cuatro días. Aixó és més o manco, una canya cada hora. Sense aturar, durant 4 díes. Supós que es va dosificar i se va beure cualque pinta

Pobre, tenia problemes sentimentals. Ves a saber que putes deu voler dir aixó, així, sense especificar...Problemes sentimentals. Problemes de sentiments. No saber que se sent, sentir-hi massa, massa poc? No saber qué sentir, o no saber si pot sentir. O que no sentin per tú? O que hi sentin massa? Hauríen d'especificar, quant una persona té una enfermetat no diuen: Té problemes físics. Sempre diuen: Té una cama rompuda, o migranya, o mal d'ous. En canvi si té problemes sentimentals no concreten, quant aquests són molt més enriquidors i morbosos: L'ha deixat l'al.lota? Ell a ella? (aixó és un problema?) No ha estimat mai a ningú? No té cà? Ni moix? Perque s'ha begut aquest home 35 litres de cervesa?
I ara que me revé: Si tu tens problemes sentimentals i te vols engatar... ho fas de cervesa? Aixó és com voler-se suicidar tirant-te d'un escaló... aixó sí: Moltes vegades.