dilluns, de setembre 24, 2007

Vaja, han acabat tancant el Metro den Mates. Quin revanchisme! Per dues inundacions de rés! Mira que es dolent aquest Pacte, voler fer mal d'aquesta manera, ara que Ell ja no hi és, ara que no es pot defensar.

Ara que no es pot defensar, ni donar explicacions... O les donarà na Estaràs?. Algú piularà m'imagin. Algú explicarà on han anat a parar els doblers per fer les proves d'estanqueitat, de desaiguar o com putes se digui. A quina illa del carib ha fuit a viure el resposable d'aquestes proves. Igual no ha fuit, igual encara és al seu lloc de feina contant doblers.
I els altres, mentrestant, ho veim passar com veim passar la majoria d'animalades que ens fan, sense dir res, sense queixar-mos ni manifestar-mos per emprar els pocs doblers que tenim en fer xapuses d'aquesta magnitut. Deu ser el que anomenen el Menfotisme Mallorquí.
Bon dilluns a tothom.

4 comentaris:

biel ha dit...

Bones a tots els bloggers!!!!
Una de les coses q m'encanta de los sipmsons es q moltes coses que passen a sa serie tenen la seva versio a sa vida real.
I lo des metro de palma, es ben igualet a nes mític episodi des MONORAIL!!!! Monorail, monorail,monorail!!!!!!
En Mates podria ser perfectament en Joe Quimby.
Amb tots els forats q tenim x arreglar mos embarcam amb un metro.
Adeuuuuu!!!!

Simo Llepol ha dit...

És així, ni més ni pus. Giram el cap cap a una altra banda en lloc de solucionar els problemes que hi ha, els polítics se'n duen una bona bossa amb el signe del Dolar i l'inútil monorrail se cau a peces... Molt encertat bielinho, per cert ja me contareu que tal per Eivissa, terra d'autopistes.

Maribel ha dit...

Monorrail, monorraiiiil!!!!

Pues si, ara amb 4 apanyos el tornaran a obrir i fins a les pròximes pluges!!!

Simo Llepol ha dit...

clar, a més ja s'ha aprsurat del PP a dir que és el pacte va contra el Metro! si, si, ells que tot lo dia van en bicicleta, no te fot!