dimarts, d’agost 07, 2007


Ahir vàrem veure: The Simsons. La Película (en screener, i gràcies).

Quina decepció. Crec que no és una película per fans de la serie, és una película per a tots els públics, amb tot lo dolent que té aixó.

Si agafam un video joc com Resident Evil i feim una peli és normal que entre el videojoc i el film hi hagui moltes diferències -no només el format, sino també el guió, el ritme...- i els freaks seguidors del videiojoc posaràn el crit en el cel. Peró es pot entendre, ja que el video joc és per a una minoria i la película s'ha d'adaptar a un gran públic...

Peró i Els Simpsons? No duen en antena dels de l'any 89? No són un producte per masses? perqué una peli tan edulcorada i tan lenta? No crec que als fans el hagui satistef (a mi no desdelueg) i als ninets crec que els hi agradarà més una Robots o Ratatouille o cualsevol meravella de Pixar que aixó. No té consol de principi a fí: Aquesta relació den Bart amb en Flanders (??), aquesta ñoñeria entre En Homer i na Marge (??), aquesta xorrada del la EPA, del vidre, de la moto,...bé, podeu entrar a despotricar en voler. A mí me va pareixer que als nostres estimats personatges de tota la vida els hi feien jugar un paper que no era el seu.

Anem a veure quin episodi passen avui i mos oblidam de la peli (perfectament classificable com a un dels Pitjors Episodis de la Història)

5 comentaris:

Maribel ha dit...

Dels pitjors episodis. Jo encara me demàn perquè la varen fer tan convencional, tants amorios, tan d'amor (fins i tot els animals de Bambi) i tanta moñeria. I la trama tampoc es per tirar coets, l'excusa perfecte perque surtin tots els personatges del poble i que tothom "quedi content".

Ni per nins (se perden xistes), ni per adults (mala mala). Que se la mengi Fox amb patates. No la vull tornar a veure més, quin rollo.

I ses "posturitas" de na Lisa, que te varen pareixer?

I lo millor? Lo del "cacao" den Flanders. Pero com a xiste "profund" per desgràcia no me'n record de cap, aixo es que no n'hi va haver.

Maribel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maribel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Simo Llepol ha dit...

La rel.lació de na Lisa amb el músic irlandés és ridícula i està forçada, no té cap sentit. La escapada a Alaska tampoc té massa sentit no?.
No sé, trob que no recull la essència Simpsons. És buida

Unknown ha dit...

caca de la vaca !!! ham convertit els troços mitics amb una sarta de topicazos amb una caricatura dels mateixos . lo q podriom dir bodrio absolut !!!!