dilluns, de juliol 23, 2007

Per cert vaja comèdia amb aixó de El Jueves no? Des d'aquí no farem campanya perque som compradors habituals i no podem se massa imparcials.
Peró la sensació és que La Corona és un "ente" sense opinió ni veu i que és un jutge el que ha de dir el que és correcte o no envers la relació de la premsa amb ells. Que passa? que no poden opinar? no tenen veu? No pot sotir en Felip i dir: "Esto no me ha gustado" o "Esto es periodismo i no lo de El Mundo". Ells calladets mentres tot Espanya opina sobre una caricatura d'élls mateixos. Quina cosa més estranya.

2 comentaris:

Maribel ha dit...

Si, la cosa es molt rara. Sempre s'ha dit que la monaquia espanyola és intocable, pareix que hi ha com una llei no escrita en que no se pot xerrar d'ells ni destapar asuntos escabrosos. Si arriba el dia en que ho facin, segurament se convertirien en algo així com la monarquia anglesa, plena d'escàndols, amants, etc. Perquè segur que n'hi ha, lo que sa prensa se calla.

I aquesta comèdia per una caricatura, quan n'hem vist mils, i pitjors... no ho entenc. Lo bo es que ara li han fet una publicitat a la revista impagable.

Simo Llepol ha dit...

Estic content d que El Jueves rebifi.. a meam si lleven un poc de publi!! I sí, la monarquia espanyola pareix que s'ha cobert d'una closca que la fa intocable ...ara que vegent el panorama de la premsa rosa espanyola no m'estranya. La veritat és que igual és millor deixar de tenir monarquia -una vegada han fet la seva feina- abans de que siguin "pasto" de tomates i salsas rosas (i una bona despesa que ens llevaríem de damunt). Ja basten els politics per fer el ridícul.