dilluns, de juliol 09, 2007


Per cert s'han tornat a juntar les SPICE GIRLS!! Si ja feien OI a finals dels 90 que han de fer ara? Idó ahir, mirant la pronto (que no se llegeix, se mira i se remira) vaig contemplar amb estupor fugandbustediano que les males putes aquestes s'han arreplegat un altre pic. Ja només el paper i la tinta que s'ha gastat per fer-ho saber val més que la seva carrera musical sencera.

Peró el que interessa aquí és la cuestió tiabuenil. Supós que coincidireu en que la única que realment valia un duro era la moreneta -més que res perque era la única que no tenia pinta de hooligan de Pedro Más i Reus -. Idó mírate-la ara: La mala puta s'ha menjat tot el que deixa la Pija dins el plat. Pareix una de les germanes Williams. Esper que els de fugandbusted no tenguin pietat.

I després no volen que la gent se baixi música d'Internet, i qué vols amb aquest panorama? Que mos falta per veure després del retorn d'aquestes i de Take That? Ara no se'n donen compte de que per fer un altre pic el ridícul més val quedar-se a ca seva? i crec que encara m'estim més aquestes que Take That... o no?
I ara que me revé: Algú ha pensat amb lo ridícul dels noms dels grups anglessos si els tradueixes: Cull aixó. Al.lotes coentes? Qui és el seu asessor? L'amo de Cas Cotxer?