dijous, de juliol 05, 2007

Gràcies a la infinita cultura de na Maribi, avui he descubert tot el tema -que ja picava feia estona- de la ortografia i gramàtica a Internet.
No és que me preocupi molt que la gent faci faltes (jo en faig moltíssimes sempre). De fet crec que en el llenguatge sms les feim ben aposta pero no és aquest el tema. No estam parlant de la gent, que per abreviar fa faltes, si no de la lo rematadament malament que escriu la penya (i no me fic en quin idioma, que aixó ja seria massa) normalment; Pels foros, myspaces, blogs i demés llocs on, em teoria, les presses no són el motiu de fer tantes faltes. Incultura? Passotisme? Ni puta idea, com tot ens ho hem d'agafar un poc a rialles peró seguir un poc la cosa per internet és curiosissím. Gràcies a na Maribi he trobat termes com: Troll (impresionant la explicació de la wikipedia), Talibàn ortogràfic i el millor... Els Hoygan. Realment se pot escriure tan malament sense voler? És internet -i les noves tecnologíes de la comunicació en general- la mort d'un lleguatge i el neixement d'un altre, més adaptat al temsp que còrren? Deixarem aquestes preguntes tan profundes a algún foro de debat o a en Joan Montse...

Avui en Paul Collins a Plaça, ahir la cata...ja penjaré alguna foto, paciència.

2 comentaris:

Maribel ha dit...

Hoygan Hoygan!! Jajaja, aixo més que cultura es "subcultura" perque se troba cada moguda...

http://solo.infames.org/¿es-el-espanol-de-il-divo-un-ser-real

Si entres aqui veuras quina guerra s'armada entre Hoygans, Jennys i companyia...

I com a regalito final, una corrent paralela als Hoygans pero més "d'aquí". Ojo amb les fotos de "los Oros".

http://www.todocanis.com/oros.php

Jajajaja!!!

Simo Llepol ha dit...

Diosss quina penya... lo del foro aquest és acollonant peró també van molt de guais els talibans aquests.
Lo dels "Oros" és simplement impresionant, flip de que aquesta gent tenguin accés a internet. El careto del freak tio que ensenya el puny amb els anells no té nom.