dijous, de juliol 26, 2007

Dit i fet, no hem acabat de comentar el tema del dopatge dins el ciclisme i ja estam un altre pic amb lios, i dels grossos: En Rasmussen, aquest ciclista famós a ca seva a l'hora de sopar i que es pentina amb la ratlla enmig, ha estat expulsat per no presentar-se 2 controls anti dopatge: Ja ho provaràs tú no no voler bufar quant t'atura la guardia civil. I després volen que la gent no fumi porros quant surt de juerga. Si aquests que són esportistes profesionals se droguen per anar a fer feina!!!.

Una altra cosa: Perqué hi ha tans d'accidents de tràfic ultimament? i mortals. No era gent que anàs beguda o drogada, era gent víctima d'altra gent que anava aviat, molt aviat, gent que frissa. La gent no està -estam!- pel que estam quant anam en cotxe: Parlant pel mòbil, a molta més velocitat de la permesa (no ja la permesa per La Llei, si no la permesa per les lleis físiques), de palique amb la gent que va asseguda darrera, el cap girat, amb el cotxes plens de nins i trastos, gens preocupats per la circunstancia automovilística externa i dedicant un 90% de la seva atenció al que passa dins el cotxe, no defora. Fixeu-vos un poc per l'autopista -poc a poquet, aixó sí- i flipareu.
La manca d'atenció -i tot el que deriva d'ella- i la velocitat excesiva és el cocktail que omple les pàgines de succesos dels diaris. I aixó no es soluciona amb més carreteres ni amb més controls, sino amb educació vial, cosa que aqui no en tenim ni gens ni mica. -començant per un humild servidor, of course-

3 comentaris:

Unknown ha dit...

jolin , no pareixes tu ..... a veure si8 es vera q no aniores mes tot follat ni enviant sms o pentinan-te....... muak

Maribel ha dit...

Estic d'acord amb tu Catia, pero la llei de Murphy dicta que sempre te toca contestar un sms just quan estas menant, ni antes ni després.

Simo Llepol ha dit...

a més a vegades conduïr es taaaan avorrit...