dilluns, de juliol 02, 2007


Back to my Blog...aixó és com tenir una petita ca teva al ferotge món laboral d'avui en dia (diós quines tonteríes).

Be, repàs al cap de setmana, que ha estat més mogut que mai. Musicalment parlant, clar. Desde Petit (dijous, La Birreria) fins a les Dirty Princess (Dissabte, Ca'n Escarrintxo) passant per The Magnetic Band (Dissabte, Platja d'Alcudia). També me vaig tragar sencer el d'Sterlin.

Petit: Tot sol, molt bé. Se nota que encara ha de arredonir el xou d'anat tot sol pero va crear l'ambient adequat. Molt interessant les anecdotes, no le falta razooon)
TMB: Una de ls millors actuacions que els hi record. Energia (dins el seu nivell, cuidao!) i bons nous temes. (aixó ja és peloteo ejem...). En Joan déu tenir agujetas no?
Dirty Princess: No vull ferir a ningú o sigui que diré que les vaig trobar descontextualitzades. Cada tipus de xou té el seu àmbit i a lo millor Ca'n Escarrintxo no és el de les Dirty. Per una altra banda s'ha d'aplaudir a les organitzadores la valentia i l'esforç demostrats. A més igual la música era bona, jo es que de tecno no en sé massa...

Acabar per Chives fins les 7 no va ser mé que un efecte secundari...
Com dirien les Dirty: De lo malo la mitad, de lo bueno otro medio


4 comentaris:

Maribel ha dit...

¡Mentira Llepol! Que Sterlin i es berridos de n'Adela no eren aguantadors, i no varem estar ni fins la meitat. Noltros despres varem estar un bon rato en es Temple i a la sortida encara hi havia concert!!

Si, quin resacón en bon dilluns. Ahir vam anar a veure "28 semanas después", una dosis de casqueria i gore no ve malament per afrontar la setmana... Per cert molt bona, vos la recoman.

Simo Llepol ha dit...

Sencer me'l vaig tragar!! just quant agafavem es cotxe deien adéu... després tocàren els The Nash...

Sete Xplosion! ha dit...

Ya es q Dios reparte suerte porque como repartiera justicia... La cosa en Ca'n Escarrintxo fue así. Doctor Martin Clavo con la come cacas al bajo y el iron man con peluca gritando como un condenado. Jugaron a ser punks.

Nit Glow insufribles hasta la medula, aunque personalmente me parecieron unos tios bastante simpaticos. Pillaron la cogorza por mi culpa. Q se jodan.

Las Dirty Princess como bien dices, descontextualizadas, pero lo que no entiendo de ellas (supongo q esta noche saldre de dudas cuando hable con una de ellas) es si lo importante es la musica o la transgresion del show. Porque deberian hacerselo mirar pq las dos cosas hacen aguas.

Chivas, personalmente y para que os hagais una idea de como fue todo... lo mejor de la noche, la compañia fue ciertamente grata.

Simo Llepol ha dit...

Gràcies per lo de la bona companyia de chivas jejejeje!!