dimecres, de juny 27, 2007


No vos emprenyen molt els secadors de mans?. Quin atràs tú. Ara és possible que avui en dia, en plena carrera espacial, amb millons de megas d'informació viatjant a tota per internet, amb cases inteligents (en moltes ocasions més que les persones que les habiten), i amb mòbils dels que pots enviar i rebre l'informació al moment sense aturar-te (bé, un momentet enmig d'un rotonda) encara hi hagui als bars aquesta merda per eixugar-te les mans?

N'hi ha uns de grossos, platejats, que pareixen una turbina d'avió, que encara fan via (i no fa llarg) pero sólen tirar-se trons amb la decoració del lloc (només seríen admisibles a un complexe militar o a una fàbrica de secadors de mans) i després hi ha els altres, els de tota la vida: N'hi ha de dos tipus: Els que detecten la teva mà i se posen en marxa (Ja!), que deus haver de tenir la ma de La Cosa perque te la detecti, perque t'arribes a eixugar abans pels moviments que fas per devall la màquina cercant que el detector t'estimi que per l'aire calent en sí. Que esa és otra ...aire calent? La majoria surt més fred que l'aigua que t'esta regalimant i embrutant enterra. L'altre tipus, aquell groguenc amb cremades de cigarrets fet pols reuneix lo pitjor dels altres dos: Poca potencia/aire fred i a més has d'estar pitjant un botonet que mitj cau i mitj penja. i tú penses: No me caurà la mà a trosos si me vé un aire fabricat per aquesta màquina?
Resultat: Anar al WC a cercar paper (quant n'hi ha) i eixugar-te (molts de pic veus que no ets l'únic=WC embossat). Plan B: La part de darrera dels calçons: Plan C: Si no vas molt remull esperar a arribar a la taula i magrejar el torcaboques.

Segur que si l'inventor d'aquest aparell és viu deu dir: Encara empleau aixó?? (Ell té tovalloles brodades amb les seves inicials)