dilluns, de juny 18, 2007

Cap de setmana curiós:
De contradiccions i contraindicacions. Basta dir que ahir me vaig contagiar de la alegria dels madridistes i vaig acabar per Plaça fent una birra al Columbus (tampoc mos hem de passar)

Dissabte vàrem esser per Palma: Quina qüantitat de gent, i que pocs guiris, qüasi bé tot era producte nacional. La gent va vestida molt rara, un dia en parlarem. I totes les tendes són iguals, un dia en parlarem també. I Pasatiempos no és el que era, peró bé, aixó som jo, que no me passa pes collons dur les sabates que duia quant feia 5 d'EGB. Aixó sí: 300 models de les mateixes sabates.
Fins i tot vàrem passar per devant l'ajuntament quant nombravem a n'Aina Calvo la nova batlessa de Palma, té bona pinta aquesta al.lota. Una cara nova s'agraeix. N'Antich n'esta començant a aprendre. Que posin la cara elles. A meam si ara que tornen els socialistes torna la Pastanaga. El tema logos és curiós, En Fageda va retirar la esmentada Pastanaga quant va entrar, a Calvià retiraren la seva "À" quant va sortir na Najera. Passarà el mateix a Pollença amb la "Ç"?.

Mira si ha estat un cap de setmana estrany que ni hem anat al Piccolo...

2 comentaris:

Maribel ha dit...

http://www.nikochan.net/link/7512/

Ja que sa lliga no l'hem guanyada por lo menos riure un poc!!!

Simo Llepol ha dit...

jajaja esta molt bé! quin mago!