dijous, de maig 10, 2007


Per cert en Bono (Cantant d'U2 amb nom de ministre. xiste den Buenafuente) fa 47 añazos avui.. No torna vella la puta gent famosa aquesta, sempre la mateixa cara a les fotos. Que tú veus na Madonna o en Jordi Hurtado (sobre tot en Jordi Hurtado) i no tornen vells, canvíen un poc de vestimenta (Sobre tot na Madonna) i ja està, pero fan goig tú.

Supós que estan operats ...En Jordi Hurtado clar.

Ja tenia jo ganes de parlar d'aquest tipo. FA 10 anys que fa el mateix programa a TV2 (Saber y Ganar). Fa 10 anys.
Reflexionem-hi tots plegats:

Per una banda sortir a la tele cada dia durant 10 anys hi ha poca gent que ho hagui aconseguit. Diuen que crema, que estressa i no sé quantes coses més. Ja esta clar que és la tv pública i la cuota de programes culturetas s'ha de mantenir (de fet ara n'hi ha un a Cuatro, o a La Sexta, ara no m'enrecord, que viu de ex-concursants de Saber y Ganar), i així com esta la cosa de la cultura a ep.panya més val mantenir un format vell que més o manco funciona (al menys ho deuen veure els familiars del conscursants) que haver-ne de fer un de nou, amb tota la feinada que aixó suposa. Lo que no pot el ente publico és programar només mira quien baila (un dia en parlarem sobre els noms dels concursos): Un 99% del temps sí, pero un 100% seria massa.

Pero per una altra banda un pensa: 10 anys fent la mateixa feina no és cap pardalada, de fet la majoria de noltros ha incurrint dins aquesta rutina, o esta a punt de fer-ho. (I n'hi ha que n'estan 50!). Pero en 10 anys (jo fa 10 anys era ajudantet de recepció per exemple) pujes de sou i categoria. Pero i ell?? Si fa 10 anys era presentador ara que és: Presentador Jefe? Director? Presentador de presentadores? Un presentador para gobernarlos a todos? que l'hi pujen només l'IPC? i el canvi de govern no li va afectar? No és funcionari? S'en duu una comissió dels premis no guanyats? Segurament alguna d'aquestes preguntes té resposta, altres no.
No sé com s'ho fa pero el tio aguant i com. Me cau bé (l'he odiat qualque temporada, pero la conclusió és que me cau bé), i reconec que m'estim molt més mirar Saber y Ganar que el telediario de Antena3 (és lo que mires per la peresa de canviar quant acaben Els Simpsons més que rés). I aquella azafata que tenen: Na Pilar Vazquez.. que ja no li deu ni fer morbo al Jordi tirar-li u trastos ni mirar-li a la cara. Que ja se deuen haver liat, desliat, i casat i separat amb tants d'anys. Posau-li una azafata nova al manco hombre!!. Que aquesta mai ha estat cap vineaquiqueterebentaré tampoc.

Be vaja rollo: Me'n vaig obrir La Birreria. La resposta a tots els que es fan alguna pregunta i de passada volen una Franziskaner ben fresqueta.


Besos.