dijous, de maig 03, 2007



A la fí, i després de qüasi 80 hores de joc reals m'he acabat el The Legend of Zelda: Twilight Princess. Derrotant al puta Ganondorf, molt més complicat que el seu atlátere, en Zant -massa fàcil per haver-lo estat esperant tot el joc amb el seu vestidet hippie vine aqui que te rebentaré-, i veient com na Midna, petit esser amb cara de catxonda (sobre tot quant s'emprenya que li surten les dentetes rrrrrrr), s'acaba transformant amb una tiorra punky/siniestrorra amb-una-mica-massa-de-make-up que quita el hipo.

I aquí esta la qüestió: Després d'haver tontejat amb tantes tíes (recordam la joveneta del principi) me queda un dubte: En Link és gayer? Perque no se lia, al menys, amb la tabernera que les té de 2 kilos? és asexual? És, en realitat, una tia?

I l'altre dubte que me corroe ...perque no xerres Link? Ni amb subtítols ni a osties, el tio no amolla una puta paraula, alguna expressió de sorpresa i poc més. A meam Link, si te demanen coses has de contestar, que és de mala educació quedar callat: No, si yo los miro con mis ojos almendrados y ya los tengo a todos contentos. No Link rei, no basta, i si no mira com t'anat amb les famelles, que si t'agafa un Goron encara te farà una caidita de Hyrule per darrera i ni t'enteraràs ni diràs res.

Rollos apart del joc és una puta passada i promet tornar-lo al seu amo original (Joan Zant, El rei de los talessos) tot d'una que me'l hagui passat 2 o 3 pics més jijiji (rialla de na Midna quant té alguna cosa que dir...)

-Aquest post és per freaks única i exclusivament (me sap greu avisar al final). Qui se senti ofés o avorrit se'n vagui allà on na Zelda va perdre les recades.-