dimarts, d’abril 17, 2007

No vos dona la impressió que la gent que esta a obres públiques fent alguna cosa a le carreteres estan encantats de putejar-te?
He observat que, mentres tu fas cola pacientment i esperes que, amb la seva magnificència, et deixin passar, en el moment que passes, estret per devora ells, et miren amb mitja rialla mentres s'encenen un cigarret i pensen: Capullo, pens allargar aixó tot el que pugui i més, perque quant tornis encara hi siguem.
La Llei de Murphy s'encarrega de la resta, quant frisses te toca ser el segon de la cola (acaben de tallar el pas i ara només venen els d'enfrente). Clar, el de devant no ha tengut els collons de passar devant "l'Autoritat" (un pobre home amb un disco de prohibit le paso, que ni ell entén que vol dir). Si no frisses sol passar que no t'aturen.
A lo que anava: Perque la gent que esta amb la cosa publica (no tothom supós) disfruta -o ho pareix- de veure't empipat?. Que he d'esperar per una obra? Esper. Que he de fer cola devant una finestreta (les altres dues son a berenar, que esa es otra)? Esper. Ara: Que no te mirin amb aquesta cara de superlativitat i perdonavides amb mitja rialleta perque al próxim que me mostri un disco de prohibido el paso, li passaré per damunt!


Motiu: Obra al pont de la carretera vella de Pollença a Ca'n Bisanyes. Camió aturat. Només passa un cotxe. Cola de collons les 08:45. Els dos operaris -segur que amb problemes d'impotència- s'encenen un cigarret mentre comenten la jugada. Per cert aquest pont ni el del riu Kwai tú. Estrategia pura. un dia en parlarem

1 comentari:

Unknown ha dit...

Quin kaos de bon demati!!!!!!!!