dilluns, de febrer 05, 2007

Tipic resum del cap de setmana:

Divendres: "Entreno" de La vida puede ser maravillosa ...que vàrem perdre inclús el puta entreno ostia!, amb soparillo inclós i visita als bars de moda de Pollença Altstad.

Dissabte: Dinar familiar per dirimir Que Sera, Sera,Whatever will be, will be... El capvespre i vespre sessió fixo-discontinua a La Birreria, per constatar que és el bar de moda, o sea, de moda. (mentres les dones se'n anaven a veure Lorca somos Todos...Gràcies a déu que Rubianes sólo hay uno).

Diumenge: Molt bon dinarillo a Can Puig, a ca na Bel i en Lluis, amb l'equip i algún extra (i les dones, of course) que, apart d'altres detalls, va servir per constatar que tornam vells, que esta plé d'al.lots, i que els més afortunats ja van per la segona ronda!. L'any que vé pot ser gros! (i enhorabona abogadoooo). El capvespre... i com a colofó especial: Els Attic Lights a La Birreria. Només els qui hi varem esser, i me sap greu per els altres oh pardillos, saben que show que va muntar el colega dels Attics. Escocia en plena ebullició musical i hormonal, una passada. L'únic grup que, enmig de una canço, se demana un cubata a la barra tot tranquil. La nit va acabar amb un debat existencial a quatre bandes que va servir per anar-nos a dormir ben contents i posar la nostra vida al seu lloc. (Es que avui era dilluns...)

Black and white..rollo artístic


El de la dreta és el locando