dimarts, de febrer 27, 2007

Que passa amb aixó dels oscars? Perque ahir al programa de la superenterada de cinema Ana Garcia Siñeriz i del cultureta-literario Boris Izaguirre -i a una cadena d'esquerres!- se vàren passar tot el programa parlant de la puta cremallera del vestit de na Pe?, i per extensió, dels vestits de totes les que es passejaven per la estora vermella? (bé, de totes no: Na Cate Blanchett no la vàren anomanar, i aixó que estava brrrrrrmmm.....).

Quin putes pedorros déu meu!! Qüestió d'estat pareixia que aquella dugués un vestit color crema amb maquillatge a conjunt i monyó de la perruqueria de Santa Eugènia! i que si una no anava maquillada del mateix color de la roba, i que si l'altre a una foto s'havia posat devora una, la qual el color del vestit no la afavoria (no a la que el duia, a la de devora!!, pero coño si se posen juntes que has de fer??)

Me pareix fantàstic que als oscars sel's desmitifiqui i que es tenguin en compte altres criteris a l'hora de parlar de cinema apart de si una peli té tants d'oscars o tantes nominacions, pero vatuadell és que aquest equip de bugaderes pseudoculturals no vàren parlar ni de cinema ni res que se sembli!! Per aixó no importa anar a Los Angeles, queda´t a la sortida d'un capravo qualsevol i voràs modelitos molt més originals i pentinats de postin.

Que un oscar és una premi i una alegria per el que el reb, vaaaaale ...Que se forren i és una promoció collonuda...vaaaale.. pero meam, si se fan les pel.lícules només pensant amb els oscars la cosa serà un poc avorrida, la fórmula del exit estarà assegurada... pero i on és la categoria real de les pel.licules?: Uno de los nuestros, peliculon on els hi hagui. Oscar a la millor pel.lícula? Nooooo, li vàren donar a Paseando a Miss Daisy!!! un altre petit exemple pero ilustrador:

Un parell dels darrers oscars a millors pel.lícules:
  • Gladiator, puaj
  • Titanic, puajjjj
  • Una mente maravillosa, superpuajjjj
Els oscars: si pero menos, per favor, que amb aquest puta americanisme que tenim damunt ja feim oi.. Si hi ha mataos que miren la Superbowl i tot! en directe!!

Els programes de bugaders/eres: no i menos!! ja en parlarem...

Tio que serio: Una reflexió per desembafar:

Perque a la gent que duu bigots o perilla (o qualsevol aposti facial), quant s'afaiten, se'ls hi queda cara de gilipollas?