divendres, de gener 26, 2007

Una pregunta que me martiritza va estona, i igual és un doi. Si de l'any 1980 al 1989 es diuen els 80, i del 1990 al 1999 els 90; La década aquesta que ara estam, que és dirà? els 10 (que cutre), els 2000 (tampoc li veig). Quant parlem de música, per exemple d'O.T.(?¿) qué direm?
Va esser un moviment musicotelevisiu de principis de la década dels ...10? 2010? (tampoc ho veig clar).
-Bé, que només fos de principis és el que ens hagués agradat...-

Any help? Aixó s'ha de saber peró ja. Les persones inteligents d'aquest món, les que posen nom a les coses, ja ho han decidit? Quant ens ho diràn??? Que ja s'acaba!!

2 comentaris:

DaN ha dit...

Jo trob que per xerrar d'esdeveniments musicotelevisius no fa falta posar-li nom a aquesta dècada. D'aqui no gaire, un bon dia tot el món en concordància a s'hora d'es cafè i escoltant una cançó d'en Bisbal a sa ràdio dirà prou! un criteri musical i televisiu haurà nascut d'una neurona que havia estat fins ara en estat vegetatiu, consequència d'aquell primer cubata en es 15 anys. Productors de programilles xorres invertiran els seus darrers trillons en un flac intent per repsicodependitzar a sa població, acabats... a una isla del caribe habrán tenido que emigrar y trabajar de camareros lejos lejos de su hogar.
Sa gent cercarà altres usos a ses panatalles de plàsma de darrera generació, molts d'ells ficaran un DVD amb un documental de peixos i l'utilitzaràn de peixera electrònica.
Els monuments erigits a pop singuers alabats com Déus durant anys cauràn.
Es Rock'n'Roll farà un darrer suspir, una nova generació de rockers amb mòvil amb camera apareixerà del no res i embriagarà el món amb la musica dels reis del segle passat.
Fins aqui arriba sa meva profecia, després ja arriben els anys 10 i no sona bé pero tampoc hi sonava l'any 1910.

Simo Llepol ha dit...

Dan que ho ets pessimista!! No passis pena de res, els sons més antics no seràn mai susbtituits per un Politono de nena daconte. Aquests invents tan moderns estan concebits per passar de moda aviat, tot passa menys lo que està arrelat desde fa temps. Temps.