dimecres, de gener 24, 2007

Situacions a la carretera inconcebibles o com pot ser mai que algú faci aixó.
Perque la gent va a 60 per carreteres on es pot anar a 90, inclús a més?. Després les adelantes i veus que és: O dues marujes comentant la jugada amb el cotxe plé de trastos i de nins, o dos vellets que venen de la finca amb un 850. Lo fotut és que quant els adelantes, com que no t'han vist ni de conya la cara de bou emprenyat per el retrovisor, encara es sorprenen, es posen enmig de la carretera i et fan llargues i es caguen en tú...Gamberroooooo!
Seguint amb el tema adelantaments, n'hi ha un de molt curiós, que es dona molt a l'autopista: El capullo (amb al.lota o sense) que va tot empanat o parlant amb el mòbil, que quant veu que l'adelantes, comença a acelerar com dient : A mi un cotxe de merda com aquest no me humilla. Solen esser veinteañeros pijos amb un audi A3 o quillos de tot tipo amb 106 trucats o Hyundays Quiero i no puedo Coupé. Solució: Acelerar fins a fer un tró i tornar al carril de la dreta just devant ells (si després te passen de nou fas veure que no t'enteres siulant o fent la air bateria).
Una altra situació molt simpàtica de la autopista: El capullo/a que va per el carril de la esquerra i no es mou: Ni ha dues tipologíes:
1. Empanat mental que no té ningú per adelantar i que no te veu, peró que per costum va per l'esquerra (deu ser més guai).
2. Tontaina industrial que va a 120 i pensa: Jo ja vaig a la velocitat màxima, per lo tant no me pos a la dreta, som inadelantable. La solució més xulesca passa per adelantar per la dreta...peró no la recomanarem desde un blog tan politicament correcte com aquest.
La evolució del primer punt són els conductors superespabilats que, quant hi ha tres carrils (arribant a Palma, devers Alcampo) es posen... enmig!!, O sigui, que desde la dreta passen enmig, perque? es pensen que si van per enimg van més segurs? Que la B és la opció correcte? ...Aquí sí que se imposa adelantar (rebasar vull dir) per la dreta. Aquest són els que pensen (mentres van a 80): No molest per enmig perque hi ha un altre carril a l'esquerra per adelantar-me. Clar rei: Al món només hi ha dues velocitats: 80 i 120.

Rotondes: Aqui si que hi ha bacallà.
-Clar, com que és una cosa nova no sabem que fer. Somos tontos.(El Sr. Rotonda se deu estar forrant per cert, d'on surten tantes?, els semàfors i stops estan en perill d'extinció pobres).
-Idó si no saps que fer no t'aturis, que és un Ceda el paso no un Stop!!!
Tu vas tranquilament darrera un tio, arribes a una rotonda, i no es veu a ningú a quilómetres, i que fa l'amo? S'atura com si fos un stop. I tu no l'encules per que deu no vol. Ràbia.
Parlant de rotondes també és típic el gilipolles que l'agafa per l'exterior quant ha de sortir a la darrera sortida, que tu vas a sortir a la primera i te passa per devant: Fiuuuuu ...i dius aquest que putes fà, de tiovivo? (ojo amb el xiste de boble sentit, no, de cuàdruple)
Ah! I el que ve de Palma (aixó passa molt a la rotondes de Can Bisanyes i la de U Gall a Pollença, i entra dins la rotonda com si no n'hi hagués -el contrari del primer cas, totalment el contrari-), que li veus la cara i el fill de puta ni s'ha dignat a girar el coll per saber si hi havia algú dins aquella rotonda (i no es que U Gall no és vegui bé). Lo millor en aquests casos és entrar fus i acollonarlo, si, té un risc, pero... i la frenada que ha de pegar quant te veu eh?? jejeje)

Dins els pobles hi ha uns mirallets per sortir dels carrers que van de conya, idó bé; Ningú els emplea! Que fan: treuen el morro esperant que, o bé algú piti i s'aturin, o bé veguin alguna cosa (ja amb mig cotxe tret) i puguin sortir amb seguretat. Seguretat per qui? Per ells?

Per cert, perque les dones frenau tant? un cotxe de una dona deu canviar les pastilles de fré cada any. Per molt que vos conexeu la carretera i per molt a poc a poc que aneu, a cada curva, a cada cotxe que ve devant, pitjau el fré. Perque? Sensació de seguretat? Digne d'estudi, pero verídic. si duus un cotxe devant i frena cada tres segons, no paseu pena (o si), és una dona.(amb tots les respectes, clar, que no diguin que aixó és un post maclista o algo...).
I molta ràbia fan, i aqui comença el tema guiris, la gent que no es coneix la carretera peró fan de firerets, a les curves van a 10, tots cagats, pero a la que veuen una recta s'embalen com a una mala cosa. Que fas tio? que vols, que t'adelanti a la curva? Aixó solen esser guiris de mitjana edat que se les volen donar de Jo conosco el territorio, o un indigena paleto a mi no adelantar.
I perque s'aturen enmig de les rotondes? Ho fan aixó per Alemanya? No es poden aturar a un lloc més perillós?
Dona la impressio que les màquines de detetar metalls de l'aeroport els hi desconecten la neurona de conduir bé. Per no parlar dels anglessos, que creuen (a peu) i no miren a la esquerra.

Com veis la carretera dona per molt, bó i dolent. Esper debat que segur que me'n he deixat moltes i de molt bones. I sí, ja ho sé, som un firetet de primera...

3 comentaris:

jamaimo ha dit...

joder tio,
t'estas superant, que se prepari en Buenafuente,
A VEURE SI XUTES TAN BE AVUI VESPRE

Simo Llepol ha dit...

jajaja gràcies peró lo de xutar bé t'ho deix a tu!

Simo Llepol ha dit...

Un Yaris Verso? fa molta més via que el meu, no te queixis, ets un moñarron de primera!! Una situació molt bona és el típic que s'atura on sigui a parlar per al mòbil. A l'autopista, enimg d'una rotonda... No serà més perillós, senyors de la DGT, aturar-se enmig de l'autopista a les fosques que parlar amb el mòbil al volant? També és molt normal anar per dins Pollença i que el cotxe de devant -a un carrer estret aixó sí- s'aturi "sin mas", baixi el conductor amb mirada inexpresiva cap a tu, i comenci a descarregar llenya, material d'obra... mitja horeta aturat te té, com si no existisis. "Ni los 4 intermitentes oiga" ("Las Balisas" que diuen pels argentins).