dijous, de novembre 09, 2006

SCOOP

Estira que ve peix


No és el peliculón de l'any ni la millor comedia intrascendent den Woody Allen pero té moments delirants; sobre tot dins la primera mitja hora, la resta sona a vist i es fa una poc previsible. A més quines ullers són aquestes per posar a la Johansson??

De totes formes la manera que té de tractar un tema com la mort (com a moltes pel.lícules ja ha fet), ell mateix com a comediant; Esta clavat com a mag de segona, sobre tot quant els hi fa trucs als anglessos de la jet i quant intenta fer-se dels seus dient (tot yanki): "Quedamos para tomas un te y unas pastas" (i algún xiste semita que amolla per enmig...), i la ja esmentada primera hora (surt la Johansson en banyador, arf!!) són lo millor de la peli. Als actors no els m'acab de creure massa (sobre tot el Hugh "Lobezno" Jackmann al final).
És molt senzilla i amb pocs actors, tot al contrari que les darreres comèdies seves Made in Usa (La maldicion del escorpion de Jade per exemple), el que fa que surtis del cine amb una certa sensació de buidor, de totes formes és molt millor que la majoria de bazofia que ara mateix omple el 90% de les carteleres.
Alerta amb aquesta de Children of men de n'Alfonso Cuarón que té molt bona pinta.
Per cert vos enrecordau quant erem petits i anavem al cine? Totes ens agradaven. Totes. Sortíes del cine convertit en Superman o en Louis de Funes, és igual. No hi havia aquesta mirada crítica que tenim ara ni aquestes ganes de comparar i analitzar, simplement t'ho passaves bé i punt. Quin colocón. Ara pareix que sempre hem d'estar donant una opinió, sempre hem d'estar a punt per a un debat, per una lluita que a veure que té més dades o qui s'enrecorda de mes coses per poder competir amb l'altre, qui té -en paraules den Woddy Allen- un Bon Argument i qui el pot rebatre. Supós que aquesta és la famosa inocencia perduda...
PD:
2 coses de la Johansson:
Perque a les pel.licules surt tan accesible i natural (amb les seves lorzillas) i a les fotos esta tan horrorosa: Mal vestida i mal pintada?
És la madrina d'aquest Blog, o sigui que un respecte. Dia 22 d'aquest mes fa anys i ho celebrarem com cal.

3 comentaris:

Simo Llepol ha dit...

Tota la raó tens...fug se mereix un post...todo se andarà.
Amb na scarletta lo que passa és que a les pelis, seguint amb lo que tu dius, se vestiex com una tia de la seva edat i esta de puta mare i a les fotos...lo disho, pareix un monstruito amb 4 trapitos de lujo per damunt.

Simo Llepol ha dit...

Un microfideu amb morros...jajajajaja

Mamá de V ha dit...

Jo només vull donar la raó al comentari de la Maribi... Sí, les pècores de fugandbusted ens mereixem un post en aquest blog! xD