dilluns, de novembre 20, 2006

Quin ball...desde dimecres no hem aturat. Per ordre:
Divendres acústic impresionant den Javi de Trestrece i el ja "habitual" L.A. a La Birreria -joer si ja mos sabem les cançons i tot!- La cosa va acabar fent un duo de guitarres i amb bailoteos varios...I per u Jam (?¿)
DissaBte arroset de peix a U Moll, una partideta de Trivial a La Birreria, soparillo (que no va fer llarg) a Eu Centro -Demanau que tal el tumbet a les nines- (a més no hi havia ni llom amb col!!). De tard anarem cap a Sa Pobla: Una gentada i un ambientasso..perque a Pollença no?. Vàrem cantar un poc de Tarragona m'Esborrona i un Poc de Pa amb Oli nacional i cap a cases (Guiness, Rapinya i demés personatges inclosos).
I diumenge...the Big Oil Day, primer una volteta a veure a n'Antonia a La Birreria i després de camí cap a Caimari (Poble extraordinari!): Fira guapa i original on les hi hagui, esta clar que el tema fires cansa pero aquesta és molt, molt recomanable. A més el dia no va poder ser més brillant i luminós. És una fira feta amb molt carinyu, i aixó se nota.
Hi havia un xiringuito de menjuques i beures del nord que duien dos punkis amb musica d'extremoduro devant la església petia, Orujo Hijo de Puta era la marca.
Cervesetes a Can Tomeu, els vells fent el gamberro i les dones fent feina, quin ous! Un Glosador de Llubí que mos composava glosses, molta gent interessada per l'Oli i un cansament acumulat de tres pares de cojones arrodoniren la jornada. No hi va haver forces per anar a veure The Nash a Sart Club. (en tornar!)
Primera part del Mallorca - Gudjohnssen a La Birreria i a sobar
I per rematar...FOTOS!!
En Javi i la seva Judes
n'L.A. en plà intim...shhhhhh
El Dream Team en acústic...La ostia
La familia i algún més...Tot amor
"El Videooooo"