dilluns, de novembre 06, 2006

Cap de setmana completet, completet ...com ja és habitual en aquesta època de fred i fires.
Divendres sopar a Can Cullerassa amb els padelistes després de la pallissa habitual de la parella La Birreria a la parella Pepsi-Calizas Bibiloni. Un dia guanyareu, cap pena!
Dissabte, del monologista, no direm res. Va actuar (?¿) i punt. Qüasi no va sortir viu d'allà el pobre...
Abans d'aixó: Oktober fest a La Penya de Sa Pobla (sempre mos traten de puta mare) i variat a Cas Cotxer. ..mantenen el nivell de coentor caracteristic. Diumenge fira medieval a Inca: Tapa de pop a la gallega, ronda per els bars més importants (a Sart Club inclús hi havia un concert den Jaume Anglada, un pajaro que és una mescla entre en Bruce Springsteen i en Lorenzo Santamaria). El check point de cada any. Una mala noticia: Han tancat Sa Cova des Blat.
Fisn i tot vàrem poder veure super pis de na Maribi, un racó collonut!
I es vespre no te digo nà: Soparillo italo-mexicà a ca na Coloma i en Claudio amb video de viatge de noces etc. Veure a aquests dos nedant entre delfins mentres ens empasolavem un tequila rera l'altre va esser surrealista! ..Ah! i hi havia Chile habanero! Tot molt bó.
El cap de setmana que vé es "La Fira". Vos esper a tots/es. La Birreria tendrà horari especial i alguna sorpresa preparada.

2 comentaris:

Simo Llepol ha dit...

És una passada de coent peró amb un glop de cervesa o de vi, se'n va ...rollo sano (?¿)

Simo Llepol ha dit...

Hombre has d'anar alerta..tampoc se trata de ferne una glopada ...poquet, i si t'agrada, un poquet mes ;-)