dimarts, de juliol 18, 2006

Aixó de cada dia ho trob més dificil, en lloc de guanyar confiança amb l'experiencia -i aprendre a escriure de passada, cosa molt difícil- m'estic tallant cada vegada més...
L'altre dia en Matias Vallés en parlava, encara que desde un altre punt de vista, del nou-periodisme-aficcionat que és aquest món dels bloggers i de lo aviat que la gent s'hi posa i ho deixa, i de la poca por que tenen de donar segons quin tipus d'opinions (no tots són com aquest, per passar l'estona).
Jo mai he fet aixó mirant la quantitat de comentaris que hi pugui haver, més bé al contrari (i aquest post dubt que el comenti ningú..és més avorrit!) peró la veritat és que de cada vegada conec més gent que entra per aquí a xafardejar sense dir res, de puntetes, i aixó me condiciona un poc, no tendria perquè pero, quant escric, enlloc de pensar en mi, pens -cada vegada més- amb el que pensarà la gent que sé que entra (uns més que altres, evidentement).
I no me desagrada peró no sé... és una com una especie de Peep Show allà on tu no veus a la gent que te mira peró saps que s'ho passen bé.
En fi...dedicat als valents que sí donen la seva opinió (a veure si vos animau joer, jejejeje)

2 comentaris:

Simo Llepol ha dit...

Biel..si vols esser el protagonista actualitza el teu blog: jajaja me sap greu peró m'ho has deixat a "huevo"! I se pot opinar d'alguna cosa encara que no hi haguis estat, precisament per aixó faig el Blog.. SI HO FES TOT AMB TOTHOM NO FARIA FALTA CONTAR-HO.

Simo Llepol ha dit...

No, si no m'enfat l'amo en Biel!. No demanava pq la gent no escriu, el que volia dir (igual no m'he explicat bé) és tot lo contrari, peró depassada saludar i agraïr als que deixau comentaris. Merci!