dijous, de desembre 08, 2005






Cosa curiosa es dentistes: Te fan esperar una bona estona dins una saleta amb les mateixes revistes de sempre (crec que se les passen tots es dentistes) que per cert, tots son tios i tots compren revistes de marujeo. Despré te seuen a una cadira mescla de la Nasa i la inquisició -tenia pantalla de tft i tot!- i una enfermera , que sol tenir bon cul- te col.loca un babero com si fossis un parvulito. Després omple un tassó amb aigua que surt de un grifet de la famosa cadira (invita la casa!), i se'n va. (a vegades tornen a fer cualquecosa net a una especie de rentador o a cercar algo, pero fan com si tu no hi fossis).
Després, i en loor de multituts compareix es dentista, del que ja te saps totes les seves titulacions perque es colega les te penjades a la consulta, com si no mos ho haguessim de creure! Abans de res te demana si fumes, que pareix que te vol oferir tabac, i lo següent és lo més curiós: agafa un ganxo petit (sempre lo mateix) i t'enganxa una dent, estira un poc i te diu: "ja està, ara passa al despatx i que la infermera te doni hora per tornar", te diu com t'has de raspallar les dents (otra ves!) i te dona la mà. "Adéu, Sr. Ministre", pens jo. Dia 20 hi he de tornar.
No m'havia begut ni la aigua des tassonet.

1 comentari:

Simo Llepol ha dit...

supós q no se volia estressar i la revisio va esser x planificar la proxima visita...jo escopiré a damunt es babero...o a damunt es diploma de harvarquinto des dentista