dimarts, d’octubre 11, 2005

QUI VA INVENTAR ES MONOMANDO?

És un bon invent. Ara dins s'avió una al.lota que seia darrera jo, vegent les obres (obres, obres, obres) que fan a l'aeroport de Menorca (no fa falta explicar el que suposen obres d'ampliació a un aeroport) ha dit: "Quedará superbé s'aeroport amb ses ampliacions que fan"; No sé, me dona s'impressió que la gent, o no s'escolta i com a conseqüencia d'aixó no sap el que diu o que simplement -lo que és encara més preocupant- li agraden les reformes i les cosestes noves am cimentet i pedretes i vidrets etc... i tot lo que aixó soposarà per el futur de la Illa.

Aquest cap de setmana també m'ha servit per "reconcabrearme" (lo contrari de "reconciliarme") amb, per una part, les obres de l'autopista: Que bé se condueix de nit per aquelles senyalitzacions que pareixen els lluminosos de Las Vegas es dia que hi va en Bill Gates amb gastera, vas com a dins un tub interestelar, no has de passar pena de res tú. Els altres amics són una especie molt curiosa a la que no, no hi ha manera de agafarlis carinyo: Els "lentos", tots els coneixem: El típic home que va repantigat damunt la finestra, fumant, i que no sap que va a 30 Km/h. dins l'autopista. La típica dona amb es volant aferrat as pit (i bosses de sa compra que no li deixen ni mirar darrera) i que va de palique amb la de devora que fa mitja hora que esta aturada a una rotonda on va tres setmanes que no ve ningú de l'esqurra...tots els coneixem.
Jo tenc la teoria que de són gent que la DGT posa per a ralentir la circulació aposta, i a més t'esperen per sortir just qunt tú surts de ca teva i amb presses, com mes frisses, més poca via fan i a més quant vols adelantar la DGT envia una una senyal luminosa que simula un cotxe de frente i te cagues. Aquest tema mereix un post sencer.

No fa falta explicar es cap de setmana que m'heu fet passar: Beures, concerts d'Antonia Font, drogues vàries (inclou sa Paletilla i sa llengo amb tàperes des Palau -si, si es amb tàpares s'escriu "llengo"-). Caragolada a Cala Sant Vicenç, Pizza as Piccolo Forno, Guinness per Inca, Gin tònic as Bar Mallorca. Rutes obligades per que se mos posi cara de guapos i panxa de teuler.
Inclús he anat a Sóller en tren (sense comentaris) !!

Hi ha un parell de notícies que no put desvetllar (tenen a veure amb moltes coses i poc a poc les aniré diguent) i una bona noticia (o no) és que mos han duit un nou pobleret de Paris: En Damià Ramis, 6 anys després de la bessonada, n'ha tengut un altre. Visca sant Antoni!


I una promesa: es blog den Jaume "es Pagés" vora la llum aquesta setmana.

3 comentaris:

DaN ha dit...

Ui això de maho m'ha fe mal d'ulls, no deus ser tu també "d'iniciativa cívica mahonesa"? cagu'mbells...
Aquesta gent de la DGT es coneix pq tenen inmunitat per ses multes i solen anar amb un intermitent encès sense tenir cap intenció de girar.

Simo Llepol ha dit...

a) es secrets són un parell i un , efectivament, va de kilos

b) lo del intermitent és ben vera. Ara se qui són!!

Simo Llepol ha dit...

Es dissabtes dematí venen camisetes devant es s'American Bar i penjen pancartes amb el lema "maho-mahon", hi ha gent que inclús ho duu com a fondo de pantalla as móbil (i no diré noms peró sé qui és). La darrera dada i definitiva: Es qui ven ses camisetes és en José Luis Campos (sense comentaris)