dimarts, d’octubre 04, 2005

- Mama, mama! Cuando voy a tener unas tetas tan grandes como las tuyas?
- Dentro de 10 o 12 años, hijita
- Joooo, yo las necesito para este sábado!

I no me digueu que aquest no és bó! És gloriós. Supós que, com jo, ja vos heu fixat lo tard que els hi créixen les dents a les nines d'avui en dia...i no és que no beguin llet, no.

En Santiago Segura, amb Torrente 3, ha recaudat més pasta en un dia que en George Lucas amb la darrera d'Star Wars. el primer dia 1.380.000 espectadors. I llavors s'extranyen que la crisi del cinema espanyol: L'any passat hi va haver 19 milions d'espectadors de cine espanyol (amb tot un any!) i mes o manco se feren 125 pel.lícules, Au idó dividiu...

Ja esta ben clar lo que sa gent vol veure no? Tantes Obaba i pel.lícules minoritaries de Renoir!, un o dos Torrentes cada any i sa crisi està solventada. Que és una merda? depèn. No serà que mos pensam molt més cults, profunds i poétics de lo que realment som, i no serà que es qui és conscient del seu "frikisme" és el que viu millor? O no? serà aixó un recurs fàcil i deixar-se véncer?

ufff, vaig a beure algo que me fa mal es cap.

2 regals per la compra superior a 80 piastras:

1. Ojo a aquest móvil, o mos prenen es pél o d'aqui poc en lloc de compreses emprarem una altra cosa...

2. na foto de na Victoria Beckham superglamourosa que he vist por ahi: mmmmmppfff estiiira que ve peix!

7 comentaris:

Simo Llepol ha dit...

Segur que és una qüestió de només promoció? Està clar que lo que surt per sa tele, amic coprófag, mos ho menjam amb patates (si no mira es puta neng quin oi que fa ja!) pero aqui hi ha una qüestió cultural, profunda, arrelada. Que agrada lo que mos diuen o lo que mos dieun després mos agrada? No sé, a vegades vas a veure pelis que te sorprenen i ningú te n'havia parlat i viceversa. La gent te criteri, lo perillós és es criteri que té la gent (i m'inclou a mí ojo!)

Simo Llepol ha dit...

Jo-er neng cosa profunda, "no me pensava que hubiera este nivel en mordor tios". NO és tan senzill tot aixó: quant mos agrada una cosa que fan per la tele, al cine, un llibre...sí que hi ha una petita possibilitat de que mos agradi per qe sí, perque el disc dur del nostre cap ha emmagatzemat suficientes reaccions positives a auell estimul al llarg dels anys, i no perque mos l'haguin ficada per els ulls. Com destriar lo que realment mos agrada de los que mos "obliguen" a que mos agradi? és dificil.
De fet la televisio esta feta per persones amb gusts i sentiments, no per maquines (a vegades se parla de la televisió com si vos alguna cosa aliena a noltros), així, al menys, lo que fan deu agradar (sentiment humà) el manco als qui fan els programes (o no!)
Esta molt pitjor (molt més idiotitzada) la gent que deu fer feina per/de la televisió, noltros la podem apagar.

Simo Llepol ha dit...

algo de la play? que es que ce´?

Simo Llepol ha dit...

aqui, aqui Biel, escampen noticies per llevar-se es mort de damunt. Es com si es PP hagés dit que els atemptats dels trens de Madrd eren culpa de ETA...si es que.

Simo Llepol ha dit...

Aqui en castellà explica lo que és es Haarp: http://www.meteored.com/ram/numero12/haarp.asp

q te pàgina web i totÇ:
www.haarp.alaska.edu

Simo Llepol ha dit...

Idó a mi aixó des Haarp me sona a que si, a que existeix. Pero igual ara ja ho tenen un poc abandonat. Els amreicans estan molt penjats, jo crec que durant el mandat den Reagan se'n varen fer moltes dep roves per si sa guerra freda s'encalentia se "sopetó". Tot té una pinta bastant "ochentera". Per lo qual no seria raro que es rusos n'haguin tengut un.. Lo que és impossible és q així com esta Russia ho haguin posat en marxa (a no ser que sigui cosa de n'Abramovich). Els àrabs tb sona raro ja que ells són més directes, més sagnats. Jo crec que és cosa de els dos extraterrestres dels Simpsons (Kang i Kodos!)que juguen amb els EUA (també diuen q ses fonts Ufanes es cosa seva)

Simo Llepol ha dit...

siiiii, un japo si que me sona més. Es tipic militar ulls rasgats amb mofletes i pell groga sortit d'un tebeo den Mortadelo i Filemón, que han robat al Doctor Bacterio "La Máquina de provocar huracanes". Són subtils i aliats amb la natura, a més de controlar amb la tecnologia que te cagues (d'aqui prop desde un móbil ja podrem fer que plogui o q faci llamps, per si sa patata no surt bona)