dimarts, d’octubre 18, 2005



Ja la tenim aqui...



Ja se que ses fotos són una merda pero bé. Segons s'ex-batle d'Inca hi havia dies que per fer els 600 Mtrs. de Gran Via Colon estava 30 min. (ooooohhh). I aquesta circunval.lació d'Inca estalviarà, ELS DIES DE MÉS TRÀFIC DE L'ANY, 20 minuts als conductors (cualsevol dia de novembre 1 o 2 minuts, me remet al post dels conductors que tant els hi és anar per una comarcal com per una autopista...donam quilómetros per fer via a qui no en sap...que esa esa otra)

Es totalment vera que la actual manera de passar per Inca és una porqueria automovilística peró anam a lo de sempre...No hi hauría una manera de reduïr el parc actual de cotxes? No podriem cercar alternatives que no fossin construir i més construir quant ja no se pot fer una altra cosa? que fa en Jaume Memates damunt un Bus descapotable? No sap que aixó és un mal exemple de transport públic deficitari? Haguessin pogut montar-se un trenet d'aquests descapotables estirats per un tractor...

Al lio: Hem de mirar a veure a quant posam es cotxo es dia de s'estreno des nou tram (a veure si es peperos se pensen que anirem per sa vella, com va dir n'Estaràs o una d'aquestes).

1 comentari:

Simo Llepol ha dit...

De totes formes se mos anirà aquell plaer que era passar per devant es bomberos d'inca possar tercera, i començar a adelantar a tos es capullos que dus desde Campanet devant. Arribar a La rotonda, i sense mirar qui ve de Llubí,, entrar a saco i pujar la costa adelantant a tos es busos i camions que fa tres dies que han partit d'Alcudia. A la reotonda d'Asinca entrar a 70 i enfilar la recta de Camper a 130 per arribar a la rotonda de la Bp i passarla com si vos una recta (crec que no m'hi he aturat mai...). Ara tot serà més avorrit..putes autopistes!