dijous, d’octubre 20, 2005



Avui, l'unic actor amb nom de ciutat galega, fa 47 anys.

Mos referim a en Viggo Mortensen (juaaaaa, hiiiii!!! que bueno el xisteee!!!).
Hi he pensat perque estrena "A history of violence" i te molt bona pinta, l'altre que surt és n'Ed Harris: El Gran Hermano del la gens despreciable "El show de Truman", per ceeeert: Resulta que ara començarà Gran Hermano 7!, set!! (Siete, seven , Sieben...).
He flipat, ja fa 7 edicions que la puta carroña humana aquesta se mos restrega per sa cara a un i mil programes, a totes hores mos ho haurem de tragar. Exemples de lo pitjor de la societat espanyola (di-li societat di-li "sollcietat"): Putes quinquis incults que fan tan de favor a la evolució educativa i cultural del país (que necessita de tot menys aixó) com una plaga de rates gigants assassines depredadores que s'alimenten de cervells humans. Clar que el Show de Truman era una pelicula sobre aquest fenómen mediàtic, pero estava edulcoradeta, (que vols amb en Jim Carrey!), feta per americans i amb una miqueta de moraleja. El gran Hermano espanyol es com un "Lost in translation" amb en Arturo Fernandez i na Neus Asensi, per vomitar vamos.
Deprés tots mos posam ses mans a es cap per es "mobbing", sa poca afluencia a ses classes de la penya jove, que un nin de 7 anys ja tengui móbil per veure si se calla un estona, penya que se tira 32 hores jugant a es Counter strike fins que li dona un yu-yu i demés Histories of Violence que surten cada dia per sa puta Tele i posen es cabells de punta.
7 putes anys fa que fan Gran Hermano: Vos enrecordau des primer? (estrena 23/4/00) que per no sé quin canal en tancat oferien les imatges 24 hores i tothom mirava a veure si veia un poc de pel a ses dutxes... qui hagués dit que se convertiria amb tot aquest femater. Llegiu a es fenómeno den Gustavo Bueno: http://www.fgbueno.es/hem/2000f01.htm , no se retxa es tio ni res.
I enguany crónicas no li farà es llit, i la penya que mira la tele es vespre necessita carnaza. Lo des programes a es migdia estàn replets de infrahomes i infradones d'aquests peró i es vespre?. Que vorà la Jenni quant s'apalanqui a es sofà? Quina sorpresa-satél.lit mos tendran preparada? esten atentos a sus pantallas...o no.
Una altre qüestió: farà IB3 un GH? Faran matances, cocorrois i panades dins sa casa? Jugaran a truc o a "conillons amagar"? Vendràn sa casa un alemàn? Seria lo primer, per després anar a Rex Motors i comprar un BMW.
Bé, ja me depatxat a gust, es que ahir vaig veure a na Milà que ja en parlava i havia d'aprofitar per descarregar contra algú, i qui millor que la senyora aquesta embalsamada, que a més ve per Maó i segur que esta a favor de la puta "Hache".
Au, anau trànquils a pixar, ja he acabat.