dilluns, d’octubre 17, 2005



Aixó són bons exemples de dones sense complexes ni por a fer es ridícul, són tan bones fent humor com qualsevol tio (o millor), a més claven els seus personatges. Contau a veure quantes dones -públiques- vos fan riure de veres. (es perqué no me'l demaneu a mi)

No se si estareu d'acord, pero el personatge televisiu del moment es la "niña de shrek" que surt a Homo Zapping, és molt bona, mítica la entrevista que li fa la que imita a na Cayetana Guillen-Cuervo, a que a més a més són la mateixa persona: Na Silvia Abril, personatge que fa, personatge que borda. L'altra és na Yolanda Ramos, la que va de na Campos y de na Lluvia, la cineasta, de la que se diu que ha fitxat per la próxima temporada de 7 vidas. En Paco León (que està més bó de tia que moltes tíes -reflexió per la que se me dirà de tot menos guapo- ) també se confirma que ha fuit per centrar-se en la serie Aida, que per cert, no està gens malament.

Qüestió, que sempre me despist, estic cercant com un loco una foto de la niña de shrek per internet i no la trob, hi ha premi.

2 comentaris:

Simo Llepol ha dit...

si, n'hi ha alguna, peró no sé perque sempre són els tios que fan akest humor gamberro

Simo Llepol ha dit...

Deixant anar actrius, que aixó és un tema apart: Lo que són HUMORISTES, o sigui, ties que fa riure per com són i lo que diuen n'hi ha realment poques: Na Paz Padilla no és un mal exemple peró se passa un poc amb el rollo andalú (un poc vist ja...). A mi una que me fà gràcia és na Eva Hache, sobre tot a les entreviste per es carrer.
I no val dir que ses més lletjes són ses que fan més gràcia, aixó és fals, a mi ses que esstan bones o molt bones també me'n fan de gràcies, i MOLTA.