dilluns, de setembre 12, 2005





Com tots sabeu el primer Jaleo es va suspendre per mor de la pluja, pero el dijous n'hi va haver el doble (o aixó va pareixer).
les imatges del Batle, Don Artur Bagur, botant en exclusiva per noltros (!) són d'una bellesa plàstica impresionant.
Aquest al.lot de la foto (el de la llengua no, l'altre) es en Palomeras, la promesa automovilistica que l'ombra de n'Alonso no ha deixat brillar, mos va contar quatre xafarderies molt bones del mon de la F1 -com per exemple que en Briatore li va fer tallar amb l'al.lota (noltros vàrom pensar que com a excusa és de les més originals, se veu que lo de "només te vull com a amiga" està reservat per els qui no manam un F1) o que li han obligat a fer un canvi de imatge mica xulet (també es vera que amb la cara de pardillo que té ja li calia)-.
Mira como suena mi cebolleta.. la imatge de n'Stephane menjant un tros de cosa d'aquesta a en Javi xerra tota sola... me remet a lo dit abaix, no sé qui passa més gust de tots dos (esper no haver d'emprar aquesta coletilla moltes vegades més que faig oi)

1 comentari:

DaN ha dit...

Bonuuu, avui amb ses tristes festes de Cala'n Porter s'acaba es cicle festiu estiuenc de s'illa, haurem de retrobar altres modalitats de gatera i desparpaju ja practiacament oblidades... paciència